Newsletter

Oficiální newsletter Kawasaki

7 Listopad 2023 Kawasaki slavnostně představila další HEV motocykl - Z 7 Hybrid



Společnost Kawasaki po úspěšném barcelonském mediálním představení jedinečné Ninji 7 Hybrid, nyní na milánské výstavě Eicma  exkluzivně představila další hybridní novinku a to Z 7 Hybrid!

Nový Z 7 Hybrid využívá stejně jedinečnou převratnou technologii jako jeho plně kapotovaný sourozenec – Ninja 7 HEV. 
Ve skutečnosti se jedná o tři stroje v jednom díky elektrické technologii spojené s hybridními technologiemi a technologií spalovacího motoru.

Se dvěma zdroji energie, vodou chlazeným čtyřdobým dvouválcovým spalovacím motorem o objemu 451 ccm s maximálním výkonem 43,5 kW a trakčním elektromotorem s maximálním jmenovitým výkonem 9 kW, nejnovější (a technicky nejpokročilejší) – Z je připraven na to, co město, předměstí a venkov to může zpochybnit s ... a vraťte se pro více!

Z7 Hybrid s využitím svých silných hybridních** údajů může fungovat třemi způsoby. Jako plně elektrický elektromobil s automatickou převodovkou je stroj vhodný pro zóny s nulovými emisemi a dokáže jet až 12 km pouze na elektřinu, než spalovací motor plynule dobije baterii – pamatujte, že se jedná o skutečný hybrid, takže se stroj dobíjí sám.

V režimu Eco-Hybrid pracuje elektromotor v harmonii se spalovacím motorem a poskytuje řešení „nejlepší z obou světů“ nabízející výběr mezi šestistupňovou automatickou převodovkou nebo manuálním řazením pomocí pádel „nahoru a dolů“ na levém řídítku. – který samozřejmě nemá páku spojky. Režim chůze je také funkcí pro snadné manévrování a parkování plus volitelné automatické zastavení motoru při zastavení odrážející aktuální automobilové myšlení.

A konečně, sportovní režim uvolňuje plný výkonový potenciál jak elektrického, tak benzínového motoru s přidáním funkce „E-Boost“ (pomocí přepínače pádel na pravém řídítku), která efektivně využívá veškerý potenciál dostupný během krátkých pěti sekund. prudká akcelerace v litrové třídě z místa na start nebo skutečně působivý tah za jízdy. Z7 Hybrid, přizpůsobený potenciálu spotřeby paliva v kategorii třídy 250 ccm, skutečně představuje to nejlepší z obou světů a vypadá, že změní hru.

Z7 Hybrid ve stylu „Sugomi“ se spoléhá na stejné uspořádání podvozku a podvozku typu mřížoví jako Ninja 7 Hybrid a otevírá nový svět v sektoru nahých tříd a zdvojnásobuje nabídku Strong Hybrid od Kawasaki na trhu z jednoho na dva stroje. . Očekává se, že bude v prodeji na jaře roku 2024, Z 7 Hybrid posouvá Kawasaki pevně do centra dění v neustále se vyvíjejícím světě technologie poháněných dvoukolek.


Barvy Z 7 Hybrid:
  • Metallic Bright Silver/Metallic Matte Lime Green/Ebony (SL1) = COMMUNICATION COLOUR
  • Metallic Matte Graphenesteel Gray/Ebony/Metallic Graphite Gray (GY1)-
 
Silné hybridní systémy kombinují spalovací motor (ICE) s elektromotorem pro výkonnou jízdu a díky velké kapacitě baterie jsou schopny jet pouze na elektřinu.
** Režim EV Ninja 7 Hybrid může být užitečný v určitých situacích, kdy je vhodná tichá jízda, například v obytných oblastech nebo v parkovacích garážích. Rychlost a dojezd jsou však omezené.



Pro modely

Ninja 7 Hybrid 2024
2024
Ninja 7 Hybrid
Podrobnosti k modelu
Z 7 Hybrid 2024
2024
Z 7 Hybrid
Podrobnosti k modelu