Newsletter

Oficiální newsletter Kawasaki

4 Duben 2024 Kawasaki Good Times Tour 2024


Kawasaki Good Times Tour 2024 je konečně tu! Léty prověřená série testovacích akcí zvaných Green Days bude i v letošním roce pokračovat. I letos si budete moci vyzkoušet nové stroje Kawasaki. Celoevropská testovací série Kawasaki Good Times Tour inspirovala v posledních letech mnoho jezdců a byla úspěšná na každé své zastávce. Tyto testovací akce Vás tedy čekají v roce 2024 i v České republice a navazují na úspěch dřívějších velmi oblíbených Green Days.

Kawasaki zahajuje v sezóně 2024 opravdovou modelovou ofenzívu. Kawasaki Good Times Tour přináší to nejdůležitější českým motorkářům a nabízí všem možnost otestovat novinky i stálice modelové řady Kawasaki. Oficiální dealeři Kawasaki čekají na nové i stávající zákazníky v mnoha termínech tohoto testovacího turné.

Mimo jiné půjde otestovat tyto stěžejní modely:*


Novinky: Ninja ZX-6R, Ninja ZX-4RR, Ninja 500, Eliminator 500, Z500
Super Sport: Ninja ZX-10R
Super Naked: Z900, Z650
Modern Clasic: Z900 RS, Z650 RS
Sport Tourer: Ninja 1000SX
Adventure Tourer: Versys 1000 SE, Versys 1000, Versys 650
Urban Cruiser: Vulcan S


*Jednotlivé modely se mohou na jednotlivých akcích lišit v závislosti na místě a datu konání.

Potvrzené termíny akcí:

Pro více informací kontaktujte svého nejbližšího dealera Kawasaki.

Jednotlivé akce Good Time Tour budou u dealerů Kawasaki v Praze, Brně / Modřicích, Opavě, Zlíně, Hradci Králové, Českém Těšíně, Ostravě a další budou ještě přibývat. Registrace do testovacích jízd během Good Times Tour budou probíhat prostřednictvím zúčastněných dealerů. Na zkušební jízdu si s sebou vezměte vlastní motorkářské oblečení (rukavice, helmu, bundu, boty atd.) a také řidičský průkaz a občanský průkaz. Na místě je ještě potřeba dokončit papírování a pak už může začít testovací jízda na nejnovějších modelech Kawasaki. Další termíny a místa konání Good Times Tour 2024 budou již brzy oznámeny.

Nastartujeme motory a zahájíme společně novou sezónu!