Newsletter

Oficiální newsletter Kawasaki

1 Září 2022 Z650 a Ninja 650 dostávají nově pro rok 2023 kontrolu trakce!


Jedinečný agresivní design Sugomi v podobě Z650 v kombinaci s ostrým stylem závodních motocyklů u Ninji 650 vytvořil dva výjimečné modely ve stáji Kawasaki vyhovující řidičskému oprávnění skupiny A2. Oba motocykly jsou nyní připraveny převzít ještě větší kontrolu nad svým segmentem.


Abychom byli přesní, oba modely budou nyní nově k dispozici s pokročilou kontrolou trakce Kawasaki (KTRC). Jak u Ninji 650 tak u Z650, obsahuje systém kontroly trakce tři úrovně nastavení, což posune hranici využitelnosti těchto strojů na ještě vyšší úroveň. Samozřejmě je KTRC zvláště užitečná pro jezdce, kteří teprve získávají zkušenosti s řízením, v různých situacích v reálném provozu.

Oba stroje jsou vybaveny barevným TFT přístrojovým panelem a mohou se pochlubit konektivitou k chytrým telefonům prostřednictvím aplikace Kawasaki Rideology. Oba stroje nabízejí tyto úrovně nastavení: První úroveň KTRC pomáhá řídit kontrolu trakce při sportovní jízdě v zatáčkách a umožňuje maximálně rychlé výjezdy ze zatáček a zároveň reguluje prokluz kol. Při zvolené úrovni 2 dojde k zásahu kontroly trakce dříve a je vhodná pro náročné jízdní podmínky, jako jsou špatně upravené silnice, mokré přechody pro chodce, poklopy kanálů a dlažební kostky. Zkušení jzdci – pokud chtějí – mohou také zvolit vypnutí KTRC, čímž se nabízejí celkem tři možnosti nastavení.

Sportovní, ale velmi kultivovaný jízdní charakter těchto strojů skvěle doplňuje lehký trubkový rám, horizontální uložení zadního tlumiče a ve spojení s asistovanou antihopingovou spojkou, vytváří skvěle ovladatelné stroje, které baví jak nováčky, tak zkušené jezdce po celém světě. Oba motocykly lze omezit na maximální výkon 35 kW tak, aby vyhovovaly požadavkům řidičských oprávnění skupiny A2 po celé Evropě.

Pro rok 2023 jsou oba stroje k dispozici v nových barevných kombinacích, které u některých grafik zahrnují také změny barev kol, rámu a nové grafické akcenty. Budoucí majitelé Z650 a Ninja 650 se tedy mají na co těšit. Prohlédněte si fotogalerii v tomto článku a již nyní si můžete svůj vysněný stroj objednat u svého dealera Kawasaki.


Z650
  • Metallic Spark Black / Metallic Flat Spark Black
  • Metallic Phantom Silver / Metallic Carbon Gray
  • Metallic Matte Graphenesteel Gray / Ebony
Ninja 650
  • Metallic Matte Graphenesteel Gray / Ebony
  • Lime Green / Ebony

Pro modely