Newsletter

Oficiální newsletter Kawasaki

23 Listopad 2020 Přeplňovaný motor Kawasaki Z H2 SE Vás vystřelí do roku 2021!

Kawasaki Z H2 je neuvěřitelný motocykl, který všechny ohromil už při svém uvedení na dráze Las Vegas Motor Speedway na začátku roku 2020. Nyní je tu vylepšený model Z H2 SE, který Vás vystřelí do roku 2021!
Se svým jedinečným barevným a grafickým vzhledem model SE dělá to, co se v této době zdálo nemožné a dodává konceptu Z H2 ještě více emocí. Verze SE, která již není jen nějaký základní stroj, přidává další klíčové vlastnosti, které ospravedlňují tvrzení, že je Z H2 SE králem kategorie Supernakedů.

Příhradový trubkový rám zůstává spolu s jedinečně vyladěným, silným přeplňovaným motorem, který již získal ve světě velmi mnoho uznání. A i když se zdá, že je motocykl jednoduchý a vybavený jen tím nejnutnějším, Z H2 SE se může pochlubit úžasnou řadou elektronických pomůcek pro jezdce, včetně elektronického tempomatu, integrovaných jízdních režimů (propojujících sportovní trakci K-TRCS), režimů výkonu, kontroly rozjezdu, volitelné jízdní režimy, rychlý oboustranný quickshifter (nahoru / dolů), funkce řízení zatáčení a inteligentní protiblokovací brzdový systém, který používá třmeny Brembo Stylema s neuvěřitelnou brzdnou silou.

A zatímco obrovský točivý moment řadové čtyřválce o objemu 998 ccm přináší jeho mocný zátah do středu pozornosti, cesta po běžné silnici bude nyní ještě hladší a klidnější, protože Z H2 SE má elektronicky tlumenou vidlici Showa SFF-CA (kazetovou) o průměru 43 mm a vysoce kvalitní zadní tlumič BFRC lite s technologií Showa Skyhook. S reakční dobou 1 milisekunda Skyhook elektronicky upravuje tlumení a pružení tak, aby to vyhovovalo rychlosti motocyklu a rychlosti zdvihu zavěšení kol s úmyslem udržet rám motocyklu a tedy i jezdce v konstantní poloze, zatímco kola a zavěšení kol sledují poklesy a odchylky na povrchu vozovky. Bere v úvahu také zpomalení, které umožňuje zvládnout sklon, který nastává při tvrdém brzdění.

Dodejme k tomu ještě, že se tento dravec ve stylu Sugomi nemusí v noci pohybovat mezi stíny, protože ho osvětluje balíček s LED osvětlením, zatímco jezdec se může soustředit na čtení panelu přístrojů s TFT displayem, který je také vybaven technologií Bluetooth umožňující připojení k chytrému telefonu pro ovládání různých funkcí s použitím aplikace Kawasaki Rideology. S tolika výjimečnými vlastnostmi - a tak charakteristickým nejmodernějším technickým vybavením Kawasaki - není divu, že Z H2 SE zdobí exkluzivní znak KHI „River Mark“.

Je toho velká spousta co má Z H2 navíc a je to opravdový útok na Vaše smysly, takže je příjemné vidět, že k vytvoření dokonalého obrazu o modelu 2021 Z H2 SE si nestačí vzpomenout jen na jedno slovo - Supercharge!