Newsletter

Oficiální newsletter Kawasaki

27 Únor 2022 Ostrá endura Kawasaki KX250X a KX450X vč. SPZ nyní se SLEVOU až 40.000,-Kč



Ostré motokrosové speciály Kawasaki KX250 a KX450 určitě všichni dobře znáte. V letošním roce na českém trhu ovšem přibyly i jejich civilnější verze řady "X", tedy dvojice ostrých soutěžních endur, které jsou připraveny na soutěže crosscountry, na každé Vaše enduro dobrodružství a dokonce po malých úpravách jsou vhodné a schválené i pro běžný silniční provoz, tedy včetně SPZ. Připravili jsme pro Vás toto představení a akční galerii těchto motocyklů, abyste sami zjistili, co naše nová ostrá endura umí a jaké jsou jejich technické úpravy a vylepšení. Navíc KX250X i KX450X jsou aktuálně ihned dostupné a není problém s jejich rychlým dodáním.
Ostrých japonských endur je na evropském trhu jako šafránu a tak příchod nové Kawasaki KX250X a KX450X skvěle doplňuje nabídku offroadových motocyklů, které si zachovávají to nejlepší z jejich motokrosových variant, ovšem jsou upravené pro enduro soutěže, ale i hobby ježdění a v neposlední řadě po doplnění o homologační sadu a SPZ s nimi můžete vyrazit i do běžného provozu.

Kola zvolená pro variantu "X" jsou přední 21” a zadní 18” obuté na "endurových" pneumatikách, což se skvěle hodí pro všechny situace, s nimiž se v terénu setkáte, včetně nutných přejezdů po silnici.

Vyvážený, optimalizovaný rám z modelu KX250 / 450 přispívá k nízké hmotnosti, lehké manipulaci a štíhlé ergonomii těchto modelů. Výkonné odpružení pochází přímo z motocyklů KX250 / KX450, ale nastavení odpružení je měkčí a samozřejmě optimalizované pro enduro variantu řady "X" a nabízí tak lepší zpětnou vazbu, zejména při jízdě na obtížných přírodních stezkách.

Výkonný motor původem z KX250 / KX450,je vybaven ovládáním ventilů pomocí "vodítek" a dvojitými vstřikovači, poskytuje vysoký výkon a vysoké maximální otáčky. Optimalizované palivové mapy těchto motorů poskytují ideální výkon pro všechny jízdní situace.

Zcela nová kapotáž ve stylu ostrých motokrosů se vyznačuje dlouhými, plynule navazujícími povrchy od nádrže po sedadlo, což usnadňuje pohyby jezdce a ovládání tohoto motocyklu v náročném terénu.

X-ové varianty přebírají od MX speciálů hydraulickou spojku a elektrický startér pro snažší a komfortnější provoz těchto motocyklů.

Přidaná hodnota varianty "X" je standardně montovaný odolný podmotorový kryt a praktický boční stojan.

Homologační sada pro provoz na běžných komunikacích dále obsahuje světlomet s maskou, blinkry, zrcátka, blástry, ovladače, spínače, el. kabeláže a sadu polepů, ale motocykl samozřejmě zakoupíte plně sestavený a  připravený k jízdě.

Pro více informací a ceny klikněte na odkaz: PODROBNOSTI K MODELU níže u obrázků.

Pro modely